Elektromos autó töltő megoldások

Az Alternatív Energia Centrum Kft. 2007-ben alapított hazai vállalkozás, mely a környezet védelme mellett a megújuló energiák minél szélesebb körű elterjesztését tűzte ki céljául. Az elmúlt években komoly tapasztalatra tettünk szert komplex energetikai korszerűsítések terén.

Napjaink növekvő energiatakarékossági és környezetvédelmi igényeinek megfelelve, az elektromos autók egyre népszerűbbek, és ehhez kapcsolódva az őket kiszolgáló töltőállomások telepítése is egyre fontosabbá válik. Ezért 2021. évben elindítottuk az elektromosautó töltő-állomásokat telepítő szolgáltatásunkat otthoni és céges felhasználóink részére. Elsősorban nagyobb rendszerek kivitelezésére szakosodtunk, telepítéseink között szerepel például a Colas Hungária Kft országos telephelyein megvalósult rendszerei.

Amennyiben az Önök telephelyén is felmerült az igény, a felmérésünk során megvizsgáljuk a Megrendelőink használati szokásait, és az ár-érték arányokat figyelembe véve a legmegfelelőbb berendezéseket ajánljuk, legyen szó egyszerűbb, vagy akár napelem rendszerekkel együttműködő elektromosautó töltő-állomások telepítéséről.

Munkánk során esedékessé válhat az elektromos hálózat bővítése, vagy a villámvédelem kiépítése, mindezeket épületdiagnosztikai felméréssel és tervezéssel, valamint a szükséges adminisztrációval együtt elkészítjük.